Υπηρεσίες

Για να βρίσκεστε σε αυτή εδώ την σελίδα σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας βοηθήσουμε με την Άδεια Λειτουργίας της επιχείρησης σας .

Με ποιες Άδειες Λειτουργίας ασχολούμαστε;

 • Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ( καφετέριες , μπαρ , εστιατόρια , ψητοπωλεία , ταβέρνες , αναψυκτήρια , σνακ μπαρ , internet cafe , παντοπωλεία , οπωρολαχανοπωλεία , πρατήρια άρτου και ζαχαροπλαστικής )
 • Άδειες Λειτουργίας καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσίες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος ( κομμωτήρια , ινστιτούτα αισθητικής και καλλωπισμού , εργαστήρια δερματοστιξίας – tattoo )
 • Εργαστήρια Τροφίμων που υπάγονται στην Δ/ση Ανάπτυξης
 • Άλλες δραστηριότητες που απαιτούν Άδεια Λειτουργίας ( Εκπαιδευτήρια , Φροντιστήρια , Γυμναστήρια κ.α. )

Ποιοί είμαστε;

Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , για να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το πιο πλήρες πακέτο υπηρεσιών που υπάρχει στην αγορά . Αναλαμβάνουμε την Άδεια Λειτουργίας από την αρχή έως το τέλος . Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του καταστήματος , ενώ σας υποστηρίζουμε και μετά την λήψη της Άδειας , ενημερώνοντας σας σε θέματα νομοθεσίας και νέων προδιαγραφών , για να μην βρεθείτε ποτέ προ δυσάρεστων εκπλήξεων . Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας . Ας δούμε πιο αναλυτικά το πως δουλεύουμε και τι θα περιμένετε από εμάς όταν συνεργαστούμε .

 • Ηλίας Διαμάντης
  Ηλίας Διαμάντης 6972230024 (Αθήνα)

  Ονομάζομαι Ηλίας Διαμάντης. Σπούδασα Πολιτικός Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Σερρών, πέρασα με καταταρκτήριες πρώτος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απόπου και αποφοίτησα. Από το 2002 έχω δικό μου τεχνικό γραφείο και ασχολούμε σχεδόν αποκλειστικά με Άδειες Καταστημάτων. Σε αυτά τα δέκα και πλέον χρόνια, έχω ασχοληθεί με πολλές σημαντικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να έχω αποκτήσει τεράστια εμπειρία πάνω στα θέματα των Αδειών Λειτουργίας.

 • Αριστομένης Ελεμίνογλου
  Αριστομένης Ελεμίνογλου 6977649011 (Θεσσαλονίκη)

  Ονομαζομαι Ελεμίνογλου Αριστομένης. Aποφοίτησα από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμημα Πολιτικών Μηχανικών και έκανα μεταπτυχιακό στο Construction Project Management στο πανεπιστήμιο Heriot – Watt University του Εδινβούργου της Σκωτίας. Από το 2007 είμαι στο τεχνικό γραφείο της οικογένειας μου, όπου εξειδικεύεται στην κατασκευή Ιδιωτικών Τεχνικών Έργων και Πολεοδομικών Άδειών εδώ και 30 χρόνια.  Το αντικείμενο μου είναι η Κατασκευή και Πολεοδομικά θέματα.

Έχουμε γραφείο στην Αθήνα και εξυπηρετούμε όλη την Αττική , ενώ το γραφείο της Θεσσαλονίκης ασχολείτε με την Θεσσαλονίκη και τα περίχωρα. Αν είστε εκτός αυτών των περιοχών , μπορούμε να συζητήσουμε μία φόρμουλα συνεργασίας .

Πως Δουλεύουμε

Καταρχήν ερευνούμε και βεβαιωνόμαστε ότι βγαίνει η Άδεια. Γίνεται αυτοψία στο κατάστημα για να δούμε την υπάρχουσα κατασταση και την συγκρίνουμε με τα σχέδια της Πολεοδόμιας. Έχοντας εικόνα του χώρου και του τι θέλετε να κάνετε σας ενημερώνουμε αναλυτικά για τις προδιαγραφές που απαιτούνται ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστεί (νομιμοποιήσεις, πολεοδομικές άδειες κτλ ) για να βγει η Άδεια.

Οπότε, ξερετε ακριβώς τι Άδεια Λειτουργίας θα βγάλετε, πόσο θα στοιχίσει και πόσο περίπου χρόνο θα κάνει για να τελειώσει η διαδικασία. Και όλα αυτά είναι καλό να γίνουν ΠΡΙΝ νοικιάσετε τον χώρο. Αυτό είναι κάτι που τονίζουμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε. Μην νοικιάσετε ένα κατάστημα πριν βεβαιωθείτε για το αν βγάζει Άδεια Λειτουργίας, πριν να ξέρετε αν χρειάζονται και άλλες άδειες, πόσο θα κοστίσει και πόσο περίπου χρόνο θα πάρει.

Ελπίζουμε να έγινε κατανοητό το πόσο σημαντικό είναι το στάδιο της έρευνας . Είναι ένα στάδιο στο οποίο δίνουμε εξαιρετική βαρύτητα , γιατί κατανοούμε ότι επενδύονται πολλά χρήματα και δεν μπορούμε ελαφρά τη καρδία να λέμε γίνεται και μετά να τρέχουμε και να μην φτάνουμε . Έτσι , από την στιγμή που κάνουμε την ερευνά μας και πούμε ότι βγαίνει η Άδεια , βγαίνει η Άδεια , χωρίς εκπλήξεις , χωρίς έξτρα χρεώσεις και περίπου στον χρόνο που θα πούμε .

ANAΛAMBANOYME ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Στην συνέχεια προχωράμε στην διαδικασία έκδοσης της Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας . Το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι κάποια πολύ απλά δικαιολογητικά ( ταυτότητα , μισθωτήριο – δεν ειναι δύσκολο έτσι ; ) και να υπογράψετε τις κατάλληλες ανά περίπτωση υπεύθυνες δηλώσεις . Για όλα τάλλα αγχωνόμαστε εμείς. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά , συντάσουμε όλες τις απαραίτητες μελέτες και σχέδια. Πιο συγκεκριμένα συντάσουμε το διάγραμμα κάλυψης , συντάσουμε την μελέτη πυροπροστασίας , εκδίδουμε βεβαίωση χώρου κύριας χρήσης και οποιαδήποτε άλλη βεβαίωση χρειάζεται , κάνουμε τις κατόψεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει η υγειονομική υπηρεσία , συντάσουμε τα αρχεία ελέγχου , κάνουμε το διάγραμμα ροής ή/και μελέτη haccp.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αυθαιρεσίες μπορούμε να τις τακτοποιήσουμε , με την εφαρμογή των κατάλληλων πολεοδομικών νομοθεσιών και διαδικασιών. Απότι βλέπετε μια Άδεια Λειτουργίας έχει πολύ δουλειά . Αλλά δεν τελειώσαμε! Ακολούθως , καταθέτουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες του αντίστοιχους φακέλους και είμαστε από πανω τους για να διαικπεραιωθούν οι διαδικασίες στο συντομότερο δυνατόν χρονικό διάστημα. Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία , όπου κάνουμε μελέτη πυρασφάλειας , σας καθοδηγούμε για την υλοποίηση της και βεβαιωνόμαστε ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα σε τυχόν έκτακτο έλεγχο ( αρκεί να ακολουθήσετε τις υποδείξεις μας ) . Καταθέτουμε φάκελο για λήψη πιστοποιητικού πυροπροστασίας με όλα τα ανά περίπτωση δικαιολογητικά και παραλαμβάνουμε το πιστοποιητικό πυροπροστασίας .

Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία στην Υγειονομική Υπηρεσία , όπου συντάσουμε τα κατάλληλα σχέδια κατόψεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θέτει αλλά και τις ανάγκες σας για λειτουργική διαρύθμιση του χώρου σας , μαζί με το διάγραμμα ροής και ( αν χρειάζεται ) μελέτη haccp , ενώ συντάσουμε τα αρχεία τεκμηρίωσης διαδικασίων και σας ενημερώνουμε για το πως να συμπληρώνετε σωστά . Βεβαιωνόμαστε οτι δεν υπάρχει κάνενα θέμα με το κατάστημα σας και φυσικά προσπαθούμε να μην αργήσουν την αυτοψία. Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία στον Δήμο για να καταθέσουμε φάκελο προέγκρισης και παραλαμβάνουμε την προέγκριση . Καταθέτουμε φάκελο για την Άδεια Λειτουργίας , παραλαμβάνουμε την Άδεια και σας την παραδίδουμε στο κατάστημά σας. Παρακολουθούμε όλη την πορεία για να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και κολλήματα και σας ενημερώνουμε διαρκώς για να ξέρετε σε πιο σημείο βρισκόμαστε .

ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δυστυχώς οι γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι σημαντικό κομμάτι μιας Άδειας Λειτουργίας . Όλη αυτή η χαρτούρα και οι υπηρεσίες αγχώνουν και φοβίζουν πάρα πολλούς επιχειρηματίες και με το δίκιο τους , καθώς ο καθένας μας ξέρει ιστορίες τρόμου για Άδειες που καθυστέρησαν για πολλούς μήνες . Σαφώς δεν υποστηρίζουμε ότι θα πάρετε Άδεια σε δυο βδομάδες ( αν και θα το θέλαμε πάρα πολύ ) , αλλά ασχολούμαστε με αυτό το αντικείμενο για πάνω από 10 χρόνια , έχουμε συντάξει εκατοντάδες σχέδια και μελέτες , πλέον ξέρουμε τι ακριβώς χρειάζεται , είμαστε κάθε μέρα στις υπηρεσίες και μπορούμε να διεκπαιρεώσουμε τις διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Το κομμάτι “μελέτες-χαρτιά-υπηρεσίες” βαραίνει αποκλειστικά εμάς και εσείς ασχολείστε με αυτό που κανονικά θα έπρεπε να ασχολείται ο κάθε επιχειρηματίας . Το πως θα λειτουργήσει την επιχειρηση του .

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το κατάστημα σας , από την αρχή ως το τέλος . Συνεργαζόμαστε με αρχιτέκτονες , διακοσμητές και διαθέτουμε όλα τα συνεργεία για να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα κατάστημα με άρτια αισθητική , με ποιότητα κατασκευής και φυσικά που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές της Άδειας Λειτουργίας . Ούτε και μεις χρειάζεται πλέον να “μαλώνουμε” με ανθρώπους που βρίσκουμε στα καταστήματα και δεν ξέρουν τι χρειάζεται για να βγεί η Άδεια , ούτε και εσείς να ψάχνετε και να συντονίζετε πόσα διαφορετικά συνεργεία . Αν παρόλα αυτά έχετε διακοσμητή/κατασκευαστή , δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα , αρκεί να ακολουθούν πιστά και χωρίς ουδεμία παρέκλιση τις οδηγίες μας για να γίνει σωστό το κατάστημα . Γιατί καλή είναι η αισθητική , αλλά αν δεν πάρουμε Άδεια , δεν έχει κανένα νόημα.

Πιο απλά δεν γίνεται . Μιλάτε μόνο με εμάς και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σχεδιάσουμε ένα άρτιο αισθητικά και λειτουργικό κατάστημα, το οποίο φυσικά θα βγάζει Άδεια Λειτουργίας , να φέρουμε τα συνεργεία που θα κατασκευάσουν το κατάστημα , να αγοράσουμε τα υλικά και να συντονίσουμε τους τεχνικούς ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην κατασκευή . Παράλληλα κανουμε όλες τις μελέτες και τα σχέδια που χρειάζονται , τρέχουμε όλες τις διαδικασίες αδειοδότησης και σας φέρνουμε την άδεια στην επιχειρησή σας , που είναι έτοιμη να λειτουργήσει

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μία Άδεια Λειτουργίας δεν είναι δέκα χαρτιά που μαζεύουμε και τα πάμε στον Δήμο . Όπως είδατε περιλαμβάνει σχέδια , μελέτες και εγκρίσεις από αρκετές υπηρεσίες . Επίσης , ως μηχανικοί πιστοποιούμε/υπογράφουμε ότι ο χώρος είναι νόμιμος , πληροί τις προδιαγραφές της Πολεοδομικής , Υγειονομικής και Πυροσβεστικής Νομοθεσίας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη για αυτή μας την υπογραφή . Είναι μια δουλεία την οποία κάνουμε με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό , έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι η επένδυση και ο κόπος που βάλατε στην επιχείρηση σας θα αποδώσουν καρπούς το συντομότερο δυνατον . Ξέρουμε ότι σε μας βασίζονται πολλοί άνθρωποί για να έχουν δουλειά και να στηρίζουν τις οικογένειες τους . Αυτό μας γεμίζει με υπευθυνότητα και μας ωθεί να δώσουμε και το κάτι παραπάνω , για να μπορούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν πράξη τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους .

Σκεφτείτε τι σημαίνει για εσάς η Άδεια Λειτουργίας . Σκεφτείτε ότι στην επιχειρηση σας βάλατε πολλά λεφτά , πολύ κόπο και μόχθο . Έχετε επενδύσει σε αυτή οικονομίες , όνειρα , φιλοδοξίες . Είναι το διαβατηριο για ένα καλύτερο μέλλον ή ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος να θρέψετε την οικογένεια σας . Αλλά , χωρίς Άδεια Λειτουργίας όλα αυτά πάνε χαμένα. Η Άδεια Λειτουργίας είναι το κλειδί που ανοίγει την επιχείρηση σας και μόνο με αυτή μπορείτε να συνεχίσετε . Χωρίς Άδεια , δεν έχετε επιχειρήση . Τελεία και παυλά .

Όμως υπάρχει και άλλη διάσταση : δεν είναι μόνο αν θα πάρουμε ή όχι την Άδεια , αλλά και πόσο γρήγορα θα την πάρουμε . Φανταστείτε τα ακόλουθα σενάρια : αργεί μία αυτοψία , έχει κολλήσει μια μελέτη και θέλουν διορθωσεις επί διορθώσεων , κάτι έγινε λαθος και πρέπει να γκρεμίσουμε και να ξανακτίσουμε το κατάστημα μας . Και περνάνε οι βδομάδες και ακόμα να βγει η Άδεια . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τρέχουν τα έξοδα , να μην υπάρχουν έσοδα και στο τέλος ακόμα και να πάρουμε την Άδεια η επιχείρηση να μην μπορεί να ορθοποδήσει . Η εγχείρηση πέτυχε , αλλά ο ασθενής απέθανε .  Δυστυχώς αυτά δεν είναι σεναρια επιστημονικής φαντασίας , είναι περιπτώσεις απόλυτα πραγματικες και όλοι μας έχουμε υπόψη μας τέτοια παραδείγματα ή ακόμα χειρότερα κάποιοι από εσάς το έχετε ζήσει . Η Άδεια Λειτουργίας δεν είναι ένα απλό χαρτί , είναι μια πάρα πολύ σημαντική διαδικασία και θα πρέπει να προβληματιστούμε σε ποιον θα την αναθέσουμε . Σαφώς και δεν υποστηρίζουμε οτι με το που μας βλέπουν στις υπηρεσίες , τελειώνουν τις υποθέσεις μας αυθημερόν , αυτό που υποστηρίζουμε είναι οτι ξέρουμε το αντικείμενο Άδειες Λειτουργίας , οτι νοιαζόμαστε για την κάθε περίπτωση και ότι τρέχουμε πίσω από κάθε υπηρεσία .

ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε και για το οικονομικό . Με συναίσθηση των καιρών που ζούμε και των ανθρώπων , στους οποίους απευθυνόμαστε , έχουμε προσαρμοστεί στην εποχή και τις συνθήκες της αγοράς . Οι τιμες μας είναι δίκαιες και λογικές. Δίκαιες και λογικές και για τους πελάτες μας για να μπορούν όσοι περισσότεροι να έχουν της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουμε, και για εμάς για να μπορούμε να συντηρούμε το δίκτυο συνεργατών που πάρεχει αυτές τις εξαιρετικές υπηρεσίες , ενώ παράλληλα να μην ευτελίσουμε σε καμία περίπτωση την δουλειά μας , για την οποία είμαστε πάρα πολυ υπερήφανοι.

Εμείς σαν μηχανικοί έχουμε εξειδικευτεί στις Άδειες Λειτουργίας , νοιαζόμαστε για κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε , είμαστε δίπλα στον πελάτη σε ότι χρειάζεται , απαντάμε σε κάθε απορία του και τον κατευθύνουμε σωστά σε κάθε βήμα , οπότε θέλουμε με την σειρά μας να συνεργαζόμαστε με επιχειρηματίες που να μπορούν να εκτιμήσουν αυτή μας την προσπάθει . Αλλά όχι μόνο αυτό . Απολαμβάνουμε να συνεργαζόμαστε με επιχειρηματίες που έχουν όραμα για την επιχείρηση τους , που θέλουν η επένδυση τους να στηρίζεται σε γερά θεμέλια και οι κόποι τους να αποδώσουν καρπούς , γιατί γνωρίζουμε ότι τέτοιοι άνθρωποι ξέρουν να σεβαστουν την δουλειά , τον χρόνο και την προσπάθεια μας . Επίσης , είμαστε σίγουροι οτι για να φτάσετε να διαβάζετε έως εδώ είστε ένας τέτοιος άνθρωπος και πως τώρα θα κουνάτε το κέφαλι σας σε συμφωνία με αυτά που λέμε .

… and you’ll never do business alone !

Η Άδεια Λειτουργίας είναι η αρχή της επιχείρησης και για εμάς είναι η αρχή της συνεργασίας μας , η αρχή μιας μακροχρόνιας επαγγελματικής σχέσης , μιας και ο επιχειρηματίας χρειάζεται υποστήριξη , κυρίως , κατά την διάρκεια λειτουργίας της επιχείρησης του . Έτσι , είμαστε εκεί να τον ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη σε θέματα Αδειοδοτήσεων , προδιαγραφών και νομοθεσίας της δραστηριότητας του . Είμαστε εκεί για να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία ή καινούργια ιδέα προκύψει . Είμαστε στο πλευρό του για οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρξει και εμπίπτει στον τομέα ενασχόλησης μας .

Δεν είμαστε μόνο εμείς στο πλευρό του , αλλά και μια κοινότητα επιχειρηματιών , η κοινότητα του adeiesleitourgias.gr . Η κοινότητα του adeiesleitourgias.gr αποτελείται απο επιχειρηματίες σας εμάς και σαν εσάς , που προσπαθούν να κάνουν την επιχείρηση τους να πετύχει . Και αυτός είναι ο στόχος της κοινότητας : να βοηθησει τα μελη της να πετύχουν στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες . Πως θα γίνει αυτό ; Μέσα από την αλληλουποστήριξη , μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών και μέσα από την παροχή γνώσης , σε θέματα που απασχολούν τον κάθε επιχειρηματία . Πιο συγκεκριμένα , ενθαρρύνουμε τα μέλη της κοινότητας να προτιμούν και να συνεργάζονται με άλλα μέλη της κοινότητας , να μοιράζονται τακτικές που έχουν θετικά αποτελέσματα , ενώ παρέχουμε γνωστικό υλικό σε τομείς όπως marketing , πωλήσεις , social media και άλλα . Στην φωτογραφία από κάτω , μεταξύ των άλλων , είναι ο James Schramko από το superfastbusiness.com και ο Chris Ducker best selling συγγραφέας του “Virtual Freedom” . Όλο και κάτι θα έχουμε μάθει από αυτούς .

Η κοινότητα μας είναι σε αρχικό στάδιο , αλλά έχοντας υπάρξει μέλη σε άλλες επιχειρηματικές κοινότητες στο εξωτερικό , έχουμε λαβει σημαντική βοήθεια και θέλουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο εδώ στην Ελλάδα . Πολλοί λένε ότι η επιχειρηματικότητα είναι ένα μονοπάτι , που ο καθένας βαδίζει μόνος του . Δεν πρέπει να είναι έτσι . Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν εμάς , με τους οποίους μπορούμε να μοιραστούμε τις ανυσηχίες μας και τα προβλήματα μας , άνθρωποι που θέλουν να βοηθήσουν και να βοηθηθούν . Ξέρουμε ότι και εσείς σκέφτεστε το ίδιο και θα χαρούμε να σας δούμε την κοινότητα μας .

Join us … and you’ll never do business alone !

Οπότε , κάπου εδώ τελειώνει αυτή η παρουσιάση . Τώρα πλέον είστε κατατοπισμένοι για τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς και πως δουλεύουμε για να το πετύχουμε . Σε αυτήν την σελίδα μπορείτε να δείτε τι λένε για εμάς. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μη διστάστετε να επικοινωνήσετε μαζί μας . Ή ακόμα καλύτερα μπορούμε να πούμε και κατιδίαν. Θα είναι εξαιρετική χαρά και τιμή να δουλέψουμε μαζί για να φέρουμε εις πέρας το κομμάτι που λέγεται Άδεια Λειτουργίας και όχι μόνο.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε να κάνετε,

Ηλίας Διαμάντης

Αριστομένης Ελεμινόγλου

 • "Παρόλη την μεγάλη απόσταση ως τα Καλύβια, ο κος Διαμάντης ήταν συνεπής και άμεσος στην διεκπαιρέωση της Άδειας μου"

  Αλεξάνδρα Λέρμπρετ
  Αλεξάνδρα Λέρμπρετ Mad Cow Tattoo and Piercing, K. Αγγέλου 4 , Καλύβια Θωρικού
 • "Ο Ηλίας Διαμάντης έβγαλε την Άδεια για τα δύο καταστήματα μου και για όποια θα ακολουθήσουν στο μέλλον."

  Βασίλης Παναγιωτόπουλος
  Βασίλης Παναγιωτόπουλος Ιχθυοπωλεία, Βενιζέλου 21 , Παναναστασίου 64 , Εύοσμος
 • "Η Άδεια Λειτουργίας του καταστήματος μου τέλειωσε άμεσα, χωρίς πισωγυρίσματα και χρονοτριβές."

  Πέτρος Ηλιάδης Εμπορία Μελιού, 5ης Μαρτίου 1 , Παπάγου
 • "Το ξέραμε ότι δεν ήταν απλό ή εύκολο αυτό που θέλαμε να κάνουμε, αλλά το φέρατε εις πέρας και σας ευχαριστούμε."

  Zoe Peraki
  Zoe Peraki Εστιατόριο - Καφέ Nostissimo Κουντουριώτη 43, παραλία Ν.Επιβατών
 • "Ο Ηλίας Διαμάντης είναι ειδικός σε θέματα Αδειών Καταστημάτων και τον συστήνω ανεπιφύλακτα"

  Πάνος Χαζαρίδης
  Πάνος Χαζαρίδης Καφέ Μπελ Επόκ Κομνηνών Σουμελάς 39, Καλαμαριά
 • "Είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την άμεση ανταπόκριση του κ. Διαμάντη σε ότι του έχω ζητήσει."

  Σβεν Μαντζουράτος
  Σβεν Μαντζουράτος Οπτικά, Δορυλαίου 5 , Πλ. Μαβίλη
 • "Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την |Άδεια Λειτουργίας του καταστήματός μου. Απλά ακολούθησα τις οδηγίες του Ηλία και του Αριστομένη."

  Μάνος Κυριακόπουλος
  Μάνος Κυριακόπουλος Acanomuta Tattoo Studio, Λ. Ριανκούρ 40, Αμπελόκηποι
 • "Η γνώση και η εξειδίκευση σας, μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε ακριβώς αυτό που είχαμε στο μυαλό μας."

  Ιωάννα Σίμου Παντοπωλείο Ελληνικά Εδώδιμα, Ηρόδου Ατικκού 4, Χαλάνδρι
 • "Ο Ηλίας απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου, έβγαλε εύκολα την Άδεια και με βοήθησε να στήσω το μαγαζί μου."

  Αγγελική Κρητικού Αναψυκτήριο Αγγελικές Γεύσεις, Μεταμορφώσεως 1 , Αγ. Δημήτριος
 • "Ο Αριστομένης Ελεμίνογλου είναι ο μηχανικός που εμπιστεύομαι για οτιδήποτε και αν χρειαστώ."

  Ρένα Στάλου
  Ρένα Στάλου Φροντιστήριο Το αναγνωστήριο Παπάγου 53 , Καλαμαριά

Επιθυμείτε να συνεργαστούμε;

Επικονωνήσετε μαζί μας

Στείλτε μας την απορία σας ή το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt